اطلاعات هتل های ایران و جهان

معرفی هتل های ایران و جهان و نقد و بررسی آنها با هدف راهنمایی مسافرها جهت انتخاب بهترین هتل ها

اطلاعات هتل های ایران و جهان

معرفی هتل های ایران و جهان و نقد و بررسی آنها با هدف راهنمایی مسافرها جهت انتخاب بهترین هتل ها

اطلاعات هتل های ایران و جهان

معرفی هتل های ایران و جهان و نقد و بررسی آنها با هدف راهنمایی مسافرها جهت انتخاب بهترین هتل ها
شما هم می توانید مقاله های خود را برای ما ارسال کنید تا مکان های دیدنی شهر را به کاربران وبلاگ معرفی کنیم


عضویت در خبرنامه ایمیلی


کلمات کلیدی
  • ۰
  • ۰


یک اصل مهم در صنعت هتلداری ارائه خدمات مهمان­نوازی به مهمانان است چراکه مهمانان انتظار برخورد و رفتاری مهمان­نوازانه از هتل را دارند که اگر این توقع و انتظار مهمان برآورده شود در مهمان بسیار اثر­بخش خواهد بود. همچنین هتل­ها باید دارای خدمات و تسهیلاتی متناسب با نیاز مشتریان وتجهیزاتی مطابق با تکنولوژی روز باشد تا مهمانان احساس راحتی بیشتری در زمان اقامت خود داشته باشند.  بنابراین هر چقدر بر روی خدمات مهمان­نوازی سرمایه­گذاری بیشتری شود پیشرفت هتل نیز در جذب و رضایت مشتری بیشتر خواهد شد. بر طبق نظریه­ی بازاریابی نیک وردن: "یک مشتری راضی درباره تجربه خوب خود با 4 تا 5  نفر دیگر صحبت می­کند و از برند شما تعریف و تمجید خواهد کرد. ولی یک مشتری ناراضی به 7 تا 13 نفر دیگر درباره­ی نارضایتی خود از برند شما صحبت خواهد کرد. تحقیقات دیگری نتایج دیگری در این زمینه داشت که بیان می­کرد یک مشتری ناراضی تا 23 سال درباره تجربه بد خود صحبت خواهد کرد" که می­تواند ضرر مالی بر رسیدن  هتل به موفقیت را در پی داشته باشد. در رابطه با اهمیت مهمان­نوازی دیدگاه­های مختلفی وجود دارد که در زیر هر یک از آن­ها شرح داده خواهد شد (نصیریان، 1391: 51-54) :

1.دیدگاه ملی

واژه­ی مهمان در فرهنگ ایران باستان از گروه واژه­هایی است که دارای بار عاطفی و احساسی است زیرا با پسوند نوازی همراه است که معنایی دلپذیر دارد. همچنین تلفظ واژه­ی مهمان "مه­مان" بوده که به معنی بزرگ خانه است. در بخش مهمان­نوازی نیز انوشیروان ساسانی به فرزند خود هرمز در این رابطه توصیه­ای می­کند که می­گوید:"به مسافران نیکویی کن که نیکویی تو آوازه­ی عام شود و اگر آن مسافر غریب آزرده­خاطر شود بدنامی برای سرزمین حاصل می­آید پس با  مسافر غریب مانند یک آشنا رفتار کن و او را عزیز بشمار".

2.دیدگاه مذهبی

سیر و سیاحت در سخنان بزرگان دین بیان شده و همچنین در قرآن کریم به آن اشاره­هایی شده است که همه­ی این موارد موجب شده است تا مسلمانان سفر کنند و نشانه­های الهی را در طول سفر مشاهده کنند مانند سفرهای ابوریحان بیرونی، ناصرخسرو، ابن سینا و...

پیامبر اکرم(ص) در رابطه با مهمان­نوازی فرموده­اند: "به مهمان تکریم کنید ولو کافر باشد". در میان ادیان نیز این سخن که "مهمان حبیب خداست" نشان از حرمتی است که برای مهمان قائل می­شوند. همچنین حضرت علی(ع) بیان کردند که: "برای رسیدن به رشد و تعالی و جستجوی کمال از وطن خود دور شو و سیرو سفر پیشه کن".

3.دیدگاه ملی-مذهبی

دیدگاه ایرانیان نسبت به مهمان­نوازی؛ دیدگاه ترکیبی ملی-مذهبی است که نماد آن عارف ایرانی شیخ ابوالحسن خرقانی است. شعار او بر سردر آرامگاهش در شاهرود در رابطه با مهمان­نوازی نقش بسته است که می­گوید: "هرکه در این سرا در آید، نانش دهید و از ایمانش مپرسید، چه آن کسی که به درگاه باری تعالی به جان ارزد، البته بر خوان بوالحسن به نان ارزد".

4.دیدگاه علمی

دیدگاه علمی درباره­ی مهمان­نوازی نظریه­ی آبراهام مازلو است که نیازهای اساسی انسان را در پنج طبقه تقسیم­بندی کرد که در طبقه­های پایینی نیازهای ساده در عین حال حیاتی و در طبقه­های بالاتر نیازهای کمتر اما پیچیده­تر قرار دارد. تا زمانی که نیازهای طبقه پایین برطرف نشود توجه انسان به نیازهای بالاتر جلب نمی­شود همان­گونه که انسان زمانی­که به نیازهایش در مراتب بالاتر رسید نیازهای طبقه­ی پایین چندان مورد توجه او نیست.

ز

  • ۹۶/۰۷/۱۸
  • وب سازان نوین ایده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی