اطلاعات هتل های ایران و جهان

معرفی هتل های ایران و جهان و نقد و بررسی آنها با هدف راهنمایی مسافرها جهت انتخاب بهترین هتل ها

اطلاعات هتل های ایران و جهان

معرفی هتل های ایران و جهان و نقد و بررسی آنها با هدف راهنمایی مسافرها جهت انتخاب بهترین هتل ها

اطلاعات هتل های ایران و جهان

معرفی هتل های ایران و جهان و نقد و بررسی آنها با هدف راهنمایی مسافرها جهت انتخاب بهترین هتل ها
شما هم می توانید مقاله های خود را برای ما ارسال کنید تا مکان های دیدنی شهر را به کاربران وبلاگ معرفی کنیم


عضویت در خبرنامه ایمیلی


کلمات کلیدی
  • ۰
  • ۰


فروش و رزرواسیون: مسئول ثبت کردن، تایید و لغو کردن رزرو مهمان می باشد. مسئولیت فروش خدمات و محصولات هتل را دارد.

 

امور اداری و خزانه: مدیریت واحد منابع انسانی، تحویل محتویات صندوق از واحدهای مختلف هتل و انجام امور بانکی.

 

خانه دار: مسئولیت تمیز کردن و مرتب کردن همه جانبه ی تخت مهمان، فضای داخلی اتاق مهمان، سرویس بهداشتی اتاق . همچنین فضاهای عمومی واحد اقامتی را دارا می باشد.

 

انباردار: مسئول کنترل موجودی، ثبت موجودی اقلام، انبارگردانی و توانایی انبارکردن، شناسایی و مکان یابی اقلام، توانایی صدور و ارسال، جابجایی مواد و حفاظت از انبار می باشد.

 

انتظامات: مسئول ایجاد و حفظ امنیت و ایمنی مهمانان و کارمندان می باشند.

 

آشپز درجه دو: مسئول ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺳﺎﺯﯼ ، ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺯﺩﻥ ﻭ ﭘﺨﺘﻦ ﺳﻮﭘﻬﺎ، ﮔﻮﺷﺘﻬﺎ ،ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ، ﺩﺳﺮﻫﺎ ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﻏﺬﺍﻫﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ ﺑﻪ ﻣﻬﻤﺎنان و کارمندان ﺩﺭ رستوران می باشد.

 

آشپز درجه سه: مسئول ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺳﺎﺯﯼ ﻭ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺯﺩﻥ ﺑﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺤﺼﻮﻻﺕ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺳﺮد و گرم ﺑﺮﺍﯼ ﺻﺮﻑ ﺩﺭ رستوران می باشد.

هاوسمن و بلمن: مسئول نظافت و نگهداری از محیط های عمومی هتل و راهروها. مسئول سرویسدهی به مهمانان و برآوردن نیازهای آنان طی اقامتشان مانند حمل چمدانهایشان و رساندن نامه ها و پیغامهایشان می باشند.

 

پذیرشگر: مسئولیت پذیرش و رسیدگی به خواسته های میهمان و ایجاد ارتباط بین بخش های مختلف هتل را دارند.

 

حسابدار ( هزینه و درآمد): مسئولثبت کلیه اسناد مالی، حقوق و دستمزد

 

خدمات ( ظرفشویی و نظافتچی): مسئول تمیز کردن ظروف و دیگر ایتمهای مصرفی رستوران در ماشین ظرفشویی ،خشک کردن آنها و تمیز کردن کلیه تجهیزات آشپزخانه میباشد.

سرپرست تالار: سرپرستی و مدیریت ضیافتها شامل برنامه ریزی، چیدمان تالار ها و پذیرایی از مهمانان و مدعوین را بر عهده دارد.

 

سرپرست تدارکات: مسئول خرید و تامین کلیه مایحتاج روزانه تمامی واحدهای فعال در هتل میباشد.

 

سرپرست تشریفات: ﺳﺮﭘﺮﺳﺘﯽ ﻭ ﻫﻤﺎﻫﻨگ ﺳﺎﺯﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎﯼ ﺳﺮﻭﯾﺲ ﺗﺸﺮﯾﻔﺎﺕ و فراهم آوردن تمامی نیازها و درخواستهای مهمانان برای مراسم و جشنها

سرپرست خانه داری: حصول اطمینان از تمیزی و مرتب بودن اتاقها، لابی ، لاندری و دیگر قسمتهای هتل که به وسیله ی تمامی کارمندان خانه داری تمیز و مرتب می گردد.

 

سرپرست رستوران: سرپرستی تمامی فرآیندها و فعالیتهای مربوط به رستوران و واحد اغذیه نوشابه و حصول اطمینان از رضایت مهمانان در دریافت سرویسی بی عیب و نقص

 

سرپرست کیفیت: ایشان مسئولیت نظارت و کنترل بر تمامی استانداردهای مصوب در هتل را به عهده دارند.

 

کافی من: مسئول آماده سازی تمامی ایتمهای کافی شاپ ، توانایی سرو آنها به مهمانان در کافی شاپ ، و نیز تمیز و مرتب نگه داشتن محیط کافی شاپ می باشند.

 

سرپرست کلوپ ورزشی: مسئول آموزش دادن و کنترل حرکات ورزشی افرادی که به مجموعه ورزرشی هتل می آیند، میباشد.  ایشان باید توانایی تعمیر و کار کردن با وسایل ورزشی و نیز تمیز نگه داشتن مجموعه ورزشی را داشته باشند.

 

صندوقدار: جمع آوری وجوه نقد و پست کردن شارژهای مهمانان به حساب اتاقشان و رسیدگی به چک اوت مهمانان و فولیوی پرداختی. بستن و تحویل حساب شیفت خود به مسئول مالی هتل نیز جزء وظایف ایشان می باشد.

 

 

کارمند لاندری: استفاده از ماشین های موجود در خشکشویی برای تمیز کردن هر نوع پارچه های حوله ای که از اتاق ها و رستوران ها به خشکشویی آورده می شود .

 

کمک حسابدار: انجام ثبت های روزانه، بایگانی و کنترل فرم ها.

 

مسئول لاندری: نظارت و هماهنگی میان تمامی همکاران در واحد خانه داری، لاندری و سایر واحد ها جهت تحویل بموقع و با کیفیت کلیه منسوجات مصرفی در هتل.

 

میزبان: مدیریت میزهای رستوران، گرفتن رزرو، حصول اطمینان از رضایت مهمانان در واحد های اغذیه و نوشابه و همچنین هماهنگی میان همکاران در واحد اغذیه نوشابه و سایر واحد از وضایف یک میزبان بشمار میرود.

 

مهماندار:مسئول آماده سازی سالن رستوران و وسایل موجود در آن، گرفتن سفارش و پذیرایی از مهمانان طی حضورشان در رستوران می باشند.

 

کمک مهماندار: مسئول تمیز نگه داشتن محیط رستوران و کمک به مهماندار می باشند تا ﺩﺭ ﺭﻭﻧﺪ ﺳﺮﻭﯾﺲ ﺩﻫﯽ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﺗﺴﻬﯿلاتی ایجاد شود.

ز

  • ۹۶/۰۶/۲۹
  • وب سازان نوین ایده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی