یکی از نکاتی که پرسنل غذا و نوشابه بایستی بیاموزند این است که به هیچ وجه کلمه ی نداریم و نیست را به کار نبرند به عنوان مثال اگر میهمان نیاز به مواد غذایی غیر از منوی رایج در هتل داشت تا جای ممکن باید نسبت به تهیه ی آن اقدام کرد . گاهی اوقات پیش می آید که میهمان مواد اولیه را آورده و نیاز به طبخ آن دارد باز هم باید پاسخ مثبت باشد . میهمان در همه ی احوال بایستی احساس آرامش درهتل را داشته باشد .
مسئله ی دیگر این است که هتلی می تواند در سرویس دهی موفق باشد که از وعده ی صبحانه به عنوان یک وعده ی مهم غذایی بهترین بهره را ببرد .
داشتن تنور در هتل و ارائه ی نان تازه در سرویس دهی بسیار مهم و حیاتی است .
به طور کلی میهمان داری کاری عاشقانه است و شما باید در این راستا خود را تقویت نمایید.
یکی از دوستان که از هند برگشته بود تعریف می کرد که در هند مردم هم برای جذب توریست کاملا آموزش دیده و در خیابان ها هم نوعی برخورد حرفه ای مشاهده می گردد . زیرا او می داند که میهمان واسطه روزی او با خداوند است . و چه قدرزیباست که حبیب خدا را حرمت بگذاریم .
شستشوی میوه و سبزیجات شاید زیاد طول نکشد ولی گفتن نه به میهمان حال او را دگرگون کرده و نسبت به سیستم و هتل بدبین می شود. امید است با توجه به وضعیت کشور و نیاز به این بخش از درآمد برای دولت به این موضوع اهتمام بیشتری اتخاذ گرددو مردم متوجه این مهم شوند.
ز- ۹۶/۰۶/۱۳