1 – برخورداری از صبر و شکیبایی و سیاست کامل ،
2 – برخورداری از سلامت جسمی و بهداشت شخصی،
3 – لبخند شیرین و طبیعی و بسیار جذاب ،
4 – به اهمیت کار واقف باشد و بداند که اگر اشتباه فردی داشته باشد،به حساب کل هتل است.
5 – انتقال اطلاعات در زمان تحویل و تحول شیفت ها ،
6 – برخورداری از رفتار خوب ورودی با چهره ی بشاش ،ضمن اینکه نیاز میهمان باید شناخته شود،
7 – خونسردی و تحمل در زمان شلوغی و صحبت با میهمان مشکل دار،
8 – برای مهمانانی که پر حرف هستند و وقفه در کار ایجاد ی کنند، دیگران باید کمک کنند،
9 –بین مشتری دائم و غیر دائم تفاوت گذاشته شود. باید میهمان دائم را حفظ کرد،
10 – انجام کارها تا آخرین دقایق و مراحل،
11 – بیدار باش ها را باید ثبت کرد و در راس موعد مقرر انجام داد،
12 – توجه به نقل و انتقال چمدان میهمان ،
13 – کوشش جهت ایجاد روحیه ی مثبت برای مراجعه کنندگان ،
14 – سیاست در دیدار و ملاقات میهمان میهمانان هتل ،
15 – آشنایی با وضعیت ساختمان و اتاقها تختخوا بها و امکانات هتل ،
16 – برخورد شایسته با میهمان و پرسش اصلی، آیا از اتاق خود راضی هستید؟ (15 تا 20 دقیقه بعد از رفتن میهمان به اتاق )
17 – نامه یا فکس مربوط به میهمان، سریع به وی تحویل داده شود،
18 رسپشن علاقه مسافر را نسبت به خودش جلب کند،
19 – چهره آراسته و مرتب پذیرشگر بسیار مهم و موثر است ،
20 – رسپشن باید برخورد دوستانه و محترمانه با میهمان داشته باشد،
21 – باید به سوالات میهمان پاسخ داد،
22 – کارها و وظایف راس ساعت انجام شود،
23 سعی کنید اسامی میهمانان را به خاطر بسپارید و با نام کوچک خطاب نکنید،
24 – بین مسافران در ارائه ی خدمات ،تفاوتی نباید قائل شد.
25- دربرابر میهمانان باید شنونده ی خوبی بود و به آنان اعتنا کرد،
26- پرهیز از خوردن غذاهای بودار،
27- زدن آرنج روی میز، دستها زیر چانه، کشیدن سیگار، جویدن آدامس ناپسند است و نشانه ی بی احترامی به میهمان می باشد،
28- علاقه ومهارت رسپشن باید به طور کامل نمود داشته باشد،
29- داشتن اطلاعات عمومی در مورد جمعیت, وسعت و مکان های خاص.
30- تسلط به زبان بیگانه .
31- عدم بحث و جدل با مسافر حتی اگر اشتباه کند و پرهیز از ملامت میهمان .
32- نظارت در کار پادوها، نظافت چی ها, وپرهیز, از سخن بیهوده با همکارانگز
- ۹۶/۰۶/۱۳